Powered By Blogger

Bun venit

COMENTEAZA articolele daca vrei sau URMARESTE acest blog!!!


Esti nou? Daca da atunci trebuie sa stii ca acesta este un blog dedicat fenomenelor paranormale si filmelor.


Please enjoy the blog

miercuri, 13 ianuarie 2010

Real?
Există oameni care cred în ceea ce este deseori numit paranormal şi oameni care cred numai în ceea ce poate fi dovedit ştiinţific. Crezi in somnambulii criminali, stigmata, oameni pitici şi prădători nocturni care sug sânge... Real?



În Somnambuli criminali, află despre bărbatul din Manchester care şi-a omorât în bătaie tatăl, provocându-i 90 de răni. În Canada, un bărbat conduce 22 kilometri şi-şi ucide soacra. În America, un bărbat cu o viaţă de familie fericită îşi înjunghie soţia de 44 de ori şi o îneacă în piscină. Scuza lor? Dormeau în momentul comiterii faptelor. Acest documentar cercetează posibilitatea ca aceşti oameni să fie capabili de crime complexe şi odioase în timp ce dorm şi îţi prezintă somnambuli britanici care merg la culcare în fiecare seară ştiind că, fără voia lor, ar putea produce haos înainte de a se trezi.

Secole la rând, oamenii au încercat să prezică viitorul, consultând oracoli şi clarvăzători. Fie că e vorba de Codul Bibliei, de Codul Mayaş sau de Profeţia Celestină, cărţi care pretind că profeţesc viitorul continuă să fie populare. Nostradamus este unul dintre cei mai cunoscuţi şi citiţi profeţi ai lumii. Matematicienii examinează cum Codul Biliei poate prezice orice, de la date de război şi asasinări până la numele câinelui tău.

În Efectul Nostradamus, cercetăm profeţiile celor mai importanţi clarvăzători de astăzi, cum este Sylvia Brown.

Thrillerul religios al lui Dan Brown a fascinat milioane de oameni, doborând recorduri în vânzări şi ducând inevitabil şi la o adaptare cinematografică de Hollywood. Explorăm afirmaţiile lui Brown şi cunoaştem alţi teoreticieni ai conspiraţiei care cred că descendenţii lui Iisus încă există. Conform presupunerilor, acest secret a fost transmis din generaţie în generaţie de adepţi, între care Leonardo da Vinci, Sir Isaac Newton şi Victor Hugo. Episodul Codul lui Da Vinci găseşte lacune în această noţiune romanţioasă precum şi posibile adevăruri. Dacă aceste teorii ale conspiraţiei sunt adevărate, ar putea exista şi astăzi descendenţi ai lui Iisus şi ai Mariei Magdalenei?

Atunci când rămăşiţele unei specii umane de dimensiune pitică au fost găsite pe o insulă izolată indoneziană, lumea antropologică a fost zguduită şi entuziasmată. Dar pentru criptozoologi (cei ce studiază animalele nedescoperite), aceste veşti au reprezentat o nouă dovadă a existenţei legendarului Orang Pendek, sau ”omul pitic”, despre care se presupune că locuieşte în junglele indoneziene. În Primitivul din Sumatra, examinăm dacă este posibil ca aceşti hobbiţi să existe încă, undeva în inima junglelor din Sumatra şi Malaysia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu